On Tour Pro 

All in prijs ℹ️

5.950,-

On Tour Pro brengt de uitgebreide mogelijkheden van onze studio’s naar jouw gewenste locatie. Ideaal voor presentaties met meerdere sprekers, webinars, en interactieve sessies, deze opzet biedt plaats aan vier presentatoren en is uitgerust met alle benodigde techniek, ondersteunende schermen en een fraai stuk decor.

We bouwen een complete, professionele studio bij jouw kantoor of een andere externe locatie, zodat je kunt genieten van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als in onze studio’s in IJsselstein. On Tour Pro zorgt ervoor dat jouw evenement altijd in de best mogelijke setting plaatsvindt, waar je ook bent.

Lees meer...

BOEK DEZE STUDIO

Kenmerken

In IJsselstein hebben wij vier compleet ingerichte studio's, maar we hebben hiervan ook drie on-tour varianten, zoals de On Tour Pro. Deze zijn overal in Nederland in te zetten, of het nu bij jullie op kantoor is of een andere externe locatie.

Flexibiliteit met On Tour

Onze on-tour studio's brengen dezelfde professionele kwaliteit als onze vaste studio's, maar met extra flexibiliteit. Wel komt er meer arbeid en transport bij kijken, vooral voor de Pro en Pro Max varianten. Dit betekent dat we de dag ervoor alles moeten opbouwen en testen om een vlekkeloze uitvoering te garanderen. Bij de Studio On Tour Mini kunnen we in 99% van de gevallen dezelfde dag opbouwen en de productie draaien. Als het event aan het einde van de dag plaatsvindt, kunnen we de opbouw vaak in de ochtend doen.

Zelfvoorzienend met eigen Internet

Standaard nemen wij ons eigen internet mee, zodat we volledig self-support zijn en geen afhankelijkheid hebben van de lokale netwerken. Dit verzekert een stabiele en betrouwbare verbinding voor jouw evenement.

4 UUR IN-OUT

Bij het organiseren van een online event is efficiëntie cruciaal. Ons 4 uur IN-OUT systeem bij de On Tour Pro studio optimaliseert tijd en middelen zonder kwaliteitsverlies. Je huurt de studio voor maximaal vier uur, waarin we alles regelen: van content laden tot livegang. Dit systeem zorgt voor een vlekkeloos event binnen een strakke vier uur.

Beschikbaar in de ochtend, middag en avond, met een all-in prijs zonder verborgen kosten. On Tour Pro is de perfecte oplossing voor elk type online evenement, waarbij wij zorgen voor een onvergetelijke indruk en jij je geen zorgen hoeft te maken over de logistiek. Kies voor gemak, kwaliteit en impact met ons 4 uur IN-OUT systeem.

Profiteer van onze Exclusieve Aanbieding!

Houd er rekening mee dat studio's die we op locatie moeten bouwen aanzienlijk duurder zijn dan het gebruik van één van onze studio's in IJsselstein. Meestal bedragen de kosten twee keer zoveel als die van onze studio's in IJsselstein. Maar je krijgt hiermee wel een unieke en waardevolle ervaring.

Kosten Studio Pro on Tour bedragen €5.950,- ex BTW op basis van 4 uur IN-OUT concept.

Kosten Studio Pro in IJsselstein bedragen €2.950,-

Met Studio Pro on Tour heb je een volledig uitgeruste studio bij jou op locatie, ideaal voor grote en complexe online evenementen, met de garantie van de hoogste kwaliteit en professionele uitvoering.

Geldig tot en met 1 november 2024!

BOEK DEZE STUDIO