Podcast Pro 

All in prijs ℹ️

950,-

Wij hebben ook een geavanceerde podcaststudio beschikbaar! Deze ruime en goed uitgeruste variant is ideaal voor podcasters die hun opnames naar een hoger niveau willen tillen. De Podcast Pro studio biedt niet alleen hoogwaardige audio-opnameapparatuur, maar legt ook alles vast op camera's, waardoor je naast een podcast ook een vodcast kunt creëren.

Uniek: Podcast = Vodcast

Het unieke aan onze Podcast Pro studio is dat je altijd een vodcast krijgt bij je opname. Terwijl je jouw podcast opneemt, zorgen onze camera's ervoor dat alles visueel wordt vastgelegd. Dit betekent dat je niet alleen een hoogwaardige audio-opname hebt, maar ook direct beschikt over een professionele video van jouw podcast.

Onze Podcast Pro studio hanteert een 2 uur IN-OUT systeem, wat betekent dat je de studio voor maximaal twee uur kunt huren, waarbij alle voorbereidingen, opnames en eventueel repetities binnen deze tijd plaatsvinden. Dit zorgt voor een efficiënte en professionele opname-ervaring zonder gedoe.

Daarnaast bieden we ook een On Tour versie van de Podcast Pro aan, zodat je jouw podcast of vodcast kunt opnemen op elke gewenste locatie. Of je nu op kantoor, thuis of een andere externe locatie bent, wij brengen de complete studio naar jou toe. Creëer de perfecte sfeer en omgeving voor jouw podcast of vodcast, waar je ook bent, met de Podcast Pro On Tour.

BOEK DEZE STUDIO