Podcast

Naast onze vier geavanceerde studio's bieden wij ook twee speciaal ingerichte podcaststudio's. Of je nu kiest voor de compacte Podcast Mini of de uitgebreide Podcast Pro met videocapaciteiten, wij zorgen voor de perfecte opnameomgeving.

Beide opties zijn beschikbaar met ons efficiënte 2 uur in-out systeem. Bovendien bieden we on-tour varianten, zodat jij je podcast of vodcast kunt creëren waar je maar wilt, in de sfeer die bij jou past.

Podcast Mini

All-in prijs

450,-

Wij hebben ook een speciale podcaststudio beschikbaar! Deze compacte en eenvoudige variant is perfect voor intieme podcastopnames en biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle opname. De Podcast Mini is ontworpen voor gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie, en is ideaal voor zowel beginners als ervaren podcasters.

Daarnaast bieden we ook een On Tour versie van de Podcast Mini aan, zodat je jouw podcast kunt opnemen op elke gewenste locatie. Of je nu op kantoor, thuis of een andere externe locatie bent, wij brengen de complete studio naar jou toe. Creëer de perfecte sfeer en omgeving voor jouw podcast, waar je ook bent, met de Podcast Mini On Tour.

BEKIJK DEZE STUDIO

Podcast Pro

All-in prijs

950,-

Wij hebben ook een geavanceerde podcaststudio beschikbaar! Deze ruime en goed uitgeruste variant is ideaal voor podcasters die hun opnames naar een hoger niveau willen tillen. De Podcast Pro studio biedt niet alleen hoogwaardige audio-opnameapparatuur, maar legt ook alles vast op camera’s, waardoor je naast een podcast ook een vodcast kunt creëren.

Daarnaast bieden we ook een On Tour versie van de Podcast Pro aan, zodat je jouw podcast of vodcast kunt opnemen op elke gewenste locatie. Of je nu op kantoor, thuis of een andere externe locatie bent, wij brengen de complete studio naar jou toe. Creëer de perfecte sfeer en omgeving voor jouw podcast of vodcast, waar je ook bent, met de Podcast Pro On Tour.

BEKIJK DEZE STUDIO