Studio Greenscreen 

All in prijs ℹ️

1.950,-

Onze Studio Greenscreen biedt ongekende mogelijkheden voor jouw presentaties. Hoewel je in een groene studio staat, kunnen we live of achteraf indrukwekkende animaties en virtuele omgevingen creëren. Hierdoor lijkt het alsof je in een professionele RTL Boulevard studio staat, terwijl je eigenlijk in een eenvoudige groene ruimte presenteert.

De studio is volledig uitgerust met alle benodigde techniek om zowel live te presenteren als op te nemen.

Met twee technici en een vloer assistent zorgen we ervoor dat jouw presentatie fantastisch verloopt. Je kunt de studio niet alleen gebruiken, maar met maximaal drie personen voor een unieke ervaring.

Lees meer...

BOEK DEZE STUDIO

Kenmerken

Ontdek ongekende vrijheid in onze state-of-the-art Green Screen studio bij Studio Midden Nederland!

Met deze technologisch geavanceerde ruimte pas je moeiteloos decors aan, van de Eiffeltoren tot je eigen kantoor. Of je nu een live RTL Boulevard sessie nabootst of verbluffende special effects toevoegt, alles is mogelijk. Onze studio ondersteunt 3Dproducties die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Perfect voor staande presentaties tot drie personen. Ons team begeleidt de audiovisuele productie vanuit een technische ruimte, met direct contact met alle presentatoren.

Naast de studio beschik je over een luxe ontvangstruimte, flexplekken, en een stijlvolle viewing room met een 65” scherm. Meerdere streamingopties bieden zowel passieve als interactieve ervaringen.

Bij Studio Midden Nederland combineren we locatie, technologie en professionele service om jouw visie hoogwaardig uit te voeren. Al bijna 500 online events, waaronder voor A-merken, bewijzen onze expertise.

WAT JE KRIJGT BIJ Studio Greenscreen

Voorzieningen
Audiotechniek
Videotechniek
Lichttechniek

WAT KAN JE MET ONZE STUDIO?

Wereldwijd Interactief:
Opnames en Uitzendingen:
Dynamische Contentmix:
Opname voor Naslagwerk:
Veelzijdige Presentatie-instellingen:

4 UUR IN-OUT

Bij het organiseren van een online event is efficiëntie cruciaal. Ons 4 uur IN-OUT systeem bij de online studio's optimaliseert tijd en middelen zonder kwaliteitsverlies. Je huurt de studio voor maximaal vier uur, waarin we alles regelen: van content laden tot livegang. Dit systeem zorgt voor een vlekkeloos event binnen een strakke vier uur.

Beschikbaar in de ochtend, middag en avond, met een all-in prijs zonder verborgen kosten. Het is de perfecte oplossing voor elk type online evenement, waarbij wij zorgen voor een onvergetelijke indruk en u zich geen zorgen hoeft te maken over de logistiek. Kies voor gemak, kwaliteit en impact.

Profiteer van onze Exclusieve Aanbieding!

Ontdek de ultieme combinatie van professionele kwaliteit en ongeëvenaarde prijs met onze Studio Green Screen. Normaal gesproken zou deze complete studio-ervaring, inclusief locatie, techniek, voorbereiding en een deskundige crew, bijna €6.000 kosten. Wij bieden dit complete pakket nu aan voor slechts €2.950 all-in.

Inbegrepen in deze prijs zijn een vier uur durende sessie met alles erop en eraan: van de voorbereiding tot de productie zelf en een professioneel naslagwerk dankzij de opnames die we maken. De enige extra kosten zijn voor een eventuele visagiste en deze gewenst is.

Grijp deze kans om gebruik te maken van een topstudio tegen een fractie van de normale prijs. Studio Green Screen biedt alles wat je nodig hebt om jouw evenement of productie succesvol te laten zijn.

Geldig tot en met 1 november 2024!

BOEK DEZE STUDIO