Studio Mini 

All in prijs ℹ️

950,-

Onze instapstudio, Studio Mini, is dé perfecte oplossing voor jouw professionele presentaties, teamsmeetings, of sales pitches.

Met alle geavanceerde techniek die je ook in onze grotere studio’s vindt, kun je als enige presentator een interactieve online sessie houden, waarbij de focus volledig op jouw verhaal ligt. Of je nu een overtuigende sales pitch wilt geven of een boeiende interactieve sessie wilt organiseren, Studio Mini biedt alles wat je nodig hebt.

Met één technicus voor de bediening en een complete studio-inrichting, ben je binnen twee uur in en uit voor nog geen duizend euro. Ontdek de kracht van Studio Mini en til jouw online presentaties naar een hoger niveau!

Lees meer...

BOEK DEZE STUDIO

Kenmerken

Studio Mini biedt met twee ondersteunende schermen, high-end geluidsapparatuur en geavanceerde verlichting een perfecte setting voor professionele online evenementen en opnames, speciaal ingericht voor staande presentaties door één presentator. De crew beheert vanuit een technische ruimte alle audiovisuele processen en onderhoudt direct contact met presentatoren.

Naast toegang tot de volledig uitgeruste studio, biedt een evenement ook een ontvangstruimte en een flexplek voor werkzaamheden ter plaatse. Verschillende streamingopties voor zowel passieve als interactieve uitzendingen zijn beschikbaar. Studio Midden Nederland, met zijn unieke combinatie van locatie, studiofaciliteiten, techniek en professioneel multifunctioneel team, voegt werkelijke waarde toe en heeft reeds bijna 500 online evenementen georganiseerd, waaronder voor vele A-merken.

WAT JE KRIJGT BIJ Studio Mini

Voorzieningen
Audiotechniek
Videotechniek
Lichttechniek

WAT KAN JE MET ONZE STUDIO?

Wereldwijd Interactief:
Opnames en Uitzendingen:
Dynamische Contentmix:
Opname voor Naslagwerk:
Veelzijdige Presentatie-instellingen:

2 UUR IN-OUT

Onze online studio's bieden een efficiënt en uniek "2 uur IN-OUT systeem", ideaal voor evenementen met één presentator. Dit systeem stelt u in staat om onze studio's voor maximaal vier uur te huren, waarbij alle voorbereidingen—van contentinlading tot eventuele dry runs en de livegang— binnen twee uur plaatsvinden.

Dit garandeert een vloeiend verloop van uw evenement, met een optimale aandacht voor elk onderdeel binnen een strak tijdschema. Wij bieden deze pakketten aan in de ochtend, middag en avond, tegen een all-in prijs, waardoor u precies weet wat de kosten zijn zonder verborgen extra's.

Ons systeem is niet alleen efficiënt maar zorgt ook voor een zorgeloze ervaring, perfect voor productlanceringen, educatieve webinars of interactieve sessies. Kies voor gemak en impact met ons 2 uur IN-OUT systeem.

Profiteer van onze Exclusieve Aanbieding!

Ontdek de ultieme combinatie van professionele kwaliteit en ongeëvenaarde prijs met onze Studio Mini. Normaal gesproken zou deze complete studio-ervaring, inclusief locatie, techniek, voorbereiding en een deskundige crew, bijna €3.500 kosten. Wij bieden dit complete pakket nu aan voor slechts €950 all-in.

Inbegrepen in deze prijs zijn een twee uur durende sessie met alles erop en eraan: van de voorbereiding tot de productie zelf en een professioneel naslagwerk dankzij de opnames die we maken. De enige extra kosten zijn voor een eventuele visagiste en deze gewenst is.

Grijp deze kans om gebruik te maken van een topstudio tegen een fractie van de normale prijs. Studio Mini biedt alles wat je nodig hebt om jouw evenement of productie succesvol te laten zijn.

Geldig tot en met 1 november 2024!

BOEK DEZE STUDIO