Studio On Tour

We bouwen een complete studio met alle benodigde techniek bij jouw kantoor of een andere externe locatie. Zo creëer je jouw eigen sfeer op je eigen plek. Net als in IJsselstein, voorzien we alles van de benodigde technologie, en er is zelfs ruimte voor een paar mensen om op locatie mee te kijken.

Wij hebben de perfecte oplossing. Of het nu in een van onze vier studio's in IJsselstein is of op locatie bij jou, we zorgen voor een wereldwijd interactief online evenement.

On tour Mini

All-in prijs

1.950,-

Met On Tour Mini brengen we de studio naar jou toe, waar je ook bent. Deze compacte en efficiënte opzet is perfect voor een one-man show, webinars, of kleinschalige presentaties.

We bouwen een complete studio bij jouw kantoor of een andere externe locatie, voorzien van alle benodigde techniek om jouw evenement vlekkeloos te laten verlopen. Geniet van de professionele kwaliteit en persoonlijke sfeer die je gewend bent van onze studio’s in IJsselstein, maar dan op jouw eigen plek. On Tour Mini biedt de ideale oplossing voor wie op zoek is naar flexibiliteit zonder in te boeten op kwaliteit.

BEKIJK DEZE STUDIO

On tour Pro

All-in prijs

5.950,-

On Tour Pro brengt de uitgebreide mogelijkheden van onze studio’s naar jouw gewenste locatie. Ideaal voor presentaties met meerdere sprekers, webinars, en interactieve sessies, deze opzet biedt plaats aan vier presentatoren en is uitgerust met alle benodigde techniek, ondersteunende schermen en een fraai stuk decor.

We bouwen een complete, professionele studio bij jouw kantoor of een andere externe locatie, zodat je kunt genieten van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als in onze studio’s in IJsselstein. On Tour Pro zorgt ervoor dat jouw evenement altijd in de best mogelijke setting plaatsvindt, waar je ook bent.

BEKIJK DEZE STUDIO

On tour pro max

All-in prijs

7.950,-

Met On Tour Pro Max brengen we de meest uitgebreide en geavanceerde studio-opzet naar jouw locatie. Deze oplossing is perfect voor grootschalige producties, conferenties en evenementen met meerdere presentatoren.

On Tour Pro Max biedt plaats aan zes presentatoren en is volledig uitgerust met alle benodigde techniek, ondersteunende schermen, een indrukwekkend decor en zelfs meubilair. We bouwen een complete, professionele studio bij jouw kantoor of een andere externe locatie, zodat je kunt profiteren van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als in onze studio’s in IJsselstein. On Tour Pro Max garandeert een naadloze en indrukwekkende uitvoering van jouw evenement, waar je ook bent.

BEKIJK DEZE STUDIO