Studio Pro Max 

All in prijs ℹ️

3.950,-

Studio Pro Max, onze grootste studio in IJsselstein! Een studio die te vergelijken is met een tv-studio als Op1 of RTL Boulevard. Een studio waar echt alles mogelijk is.

Bijna 10 verschillende settings kunnen we creëren, of je nu gaat zitten of gaat staan. Met wel 10 personen tegelijk presenteren.

Alles is hier mogelijk. Een eigen look en feel geven. Je prettig voelen in een complete studio.

Lees meer...

BOEK DEZE STUDIO

Kenmerken

Studio Pro Max, vergelijkbaar met bekende televisiestudio's zoals die van Op1 en BEAU, is veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen.

Onze crew, werkend vanuit een inpandige en geluidsdichte ruimte, zorgt voor alle audiovisuele technieken.

Elk event kan volledig worden aangepast aan de stijl van je organisatie, waardoor onze studio's aanvoelen als je eigen ruimte. Je hebt niet alleen toegang tot de studio, maar ook tot een luxe ontvangstruimte, diverse flexplekken en een stijlvolle viewing room met een groot 82-inch scherm waarop het event live te volgen is. Met diverse opties voor zowel passieve als interactieve streaming voldoet TEF aan al je communicatiebehoeften. De kracht van TEF ligt in de unieke combinatie van onze locatie, studioruimtes, technische expertise en ons professionele team.

We hebben al bijna 500 online events succesvol georganiseerd, waaronder voor diverse A-merken.

WAT JE KRIJGT BIJ Studio Pro Max

Voorzieningen
Audiotechniek
Videotechniek
Lichttechniek

WAT KAN JE MET ONZE STUDIO?

Wereldwijd Interactief:
Opnames en Uitzendingen:
Dynamische Contentmix:
Opname voor Naslagwerk:
Veelzijdige Presentatie-instellingen:

4 UUR IN-OUT

Bij het organiseren van een online event is efficiëntie cruciaal. Ons 4 uur IN-OUT systeem bij de online studio's optimaliseert tijd en middelen zonder kwaliteitsverlies. Je huurt de studio voor maximaal vier uur, waarin we alles regelen: van content laden tot livegang. Dit systeem zorgt voor een vlekkeloos event binnen een strakke vier uur.

Beschikbaar in de ochtend, middag en avond, met een all-in prijs zonder verborgen kosten. Het is de perfecte oplossing voor elk type online evenement, waarbij wij zorgen voor een onvergetelijke indruk en u zich geen zorgen hoeft te maken over de logistiek. Kies voor gemak, kwaliteit en impact.

Profiteer van onze Exclusieve Aanbieding!

Ontdek de ultieme combinatie van professionele kwaliteit en ongeëvenaarde prijs met onze Studio Pro Max. Normaal gesproken zou deze complete studio-ervaring, inclusief locatie, techniek, voorbereiding en een deskundige crew, bijna €8.000 kosten. Wij bieden dit complete pakket nu aan voor slechts €3.950 all-in.

Inbegrepen in deze prijs zijn een vier uur durende sessie met alles erop en eraan: van de voorbereiding tot de productie zelf en een professioneel naslagwerk dankzij de opnames die we maken. De enige extra kosten zijn voor een eventuele visagiste en deze gewenst is.

Grijp deze kans om gebruik te maken van een topstudio tegen een fractie van de normale prijs. Studio Pro Max biedt alles wat je nodig hebt om jouw evenement of productie succesvol te laten zijn op een manier van live TV.

Geldig tot en met 1 november 2024!

BOEK DEZE STUDIO