Studio Pro 

All in prijs ℹ️

2.950,-

Studio Pro is de ultieme professionele studio voor presentaties met maximaal vier personen. Deze veelzijdige studio biedt verschillende settings en grote schermen voor het vertonen van content en PowerPoint-presentaties. Je kunt ook zien wie er interactief online is, zodat je volledig gefocust kunt blijven op je presentatie.

Alles wordt haarscherp opgenomen voor eventueel naslagwerk. Met Studio Pro heb je alle technieken in huis om wereldwijd jouw online-event te organiseren. Bediening is inbegrepen. Studio Pro staat voor professionaliteit en kwaliteit.

Lees meer...

BOEK DEZE STUDIO

Kenmerken

In Studio Pro kies je uit vijf inrichtingen voor een professionele uitstraling van je presentaties, compleet met grootformaat schermen, high-end geluid en verlichting. Deze studio is ideaal voor staande presentaties met tot drie sprekers en biedt de setting van programma's zoals Nieuwsuur en Koffietijd.

Onze crew beheert vanuit een technische ruimte alle audiovisuele aspecten en staat in directe verbinding met de presentatoren.

Je evenement kan volledig worden aangepast aan de stijl van je organisatie. Naast de studio heb je toegang tot een luxe ontvangstruimte en flexplekken. Een stijlvolle viewing room met een 65- inch scherm maakt het mogelijk het event live te volgen.

Studio Midden Nederland biedt diverse streamingopties en combineert locatie, techniek en een professionele crew om aan alle communicatiebehoeften te voldoen. Met onze ervaring in bijna 500 online events, inclusief voor Amerken, garanderen we topkwaliteit en service.

WAT JE KRIJGT BIJ Studio Pro

Voorzieningen
Audiotechniek
Videotechniek
Lichttechniek

WAT KAN JE MET ONZE STUDIO?

Wereldwijd Interactief:
Opnames en Uitzendingen:
Dynamische Contentmix:
Opname voor Naslagwerk:
Veelzijdige Presentatie-instellingen:

4 UUR IN-OUT

Bij het organiseren van een online event is efficiëntie cruciaal. Ons 4 uur IN-OUT systeem bij de online studio's optimaliseert tijd en middelen zonder kwaliteitsverlies. Je huurt de studio voor maximaal vier uur, waarin we alles regelen: van content laden tot livegang. Dit systeem zorgt voor een vlekkeloos event binnen een strakke vier uur.

Beschikbaar in de ochtend, middag en avond, met een all-in prijs zonder verborgen kosten. Het is de perfecte oplossing voor elk type online evenement, waarbij wij zorgen voor een onvergetelijke indruk en u zich geen zorgen hoeft te maken over de logistiek. Kies voor gemak, kwaliteit en impact.

Profiteer van onze Exclusieve Aanbieding!

Ontdek de ultieme combinatie van professionele kwaliteit en ongeëvenaarde prijs met onze Studio Pro. Normaal gesproken zou deze complete studio-ervaring, inclusief locatie, techniek, voorbereiding en een deskundige crew, bijna €6.000 kosten. Wij bieden dit complete pakket nu aan voor slechts €2.950 all-in.

Inbegrepen in deze prijs zijn een vier uur durende sessie met alles erop en eraan: van de voorbereiding tot de productie zelf en een professioneel naslagwerk dankzij de opnames die we maken. De enige extra kosten zijn voor een eventuele visagiste en deze gewenst is.

Grijp deze kans om gebruik te maken van een topstudio tegen een fractie van de normale prijs. Studio Pro biedt alles wat je nodig hebt om jouw evenement of productie succesvol te laten zijn.

Geldig tot en met 1 november 2024!

BOEK DEZE STUDIO